Header afbeelding

Hoe werkt Slimmevergelijker

Hoe werkt Slimmevergelijker

Hoe werkt slimmevergelijker?

Slimmevergelijker verzamelt en vergelijkt producten van verschillende online aanbieders. Slimmevergelijker vergelijkt producten op basis van prijs, beoordeling, levertijd en andere relevante kenmerken. Slimmevergelijker heeft als doel om de consument te helpen de beste deal te vinden!

Alle aanbieders op één plek

Slimmevergelijker streeft er naar om alle (Nederlandse) aanbieders van een product op te sporen en te vergelijken. Dit maakt het eenvoudig voor de consument om de beste deal te vinden. Slimmevergelijker is de centrale plek om alle aanbieders van jouw nieuwe aankoop te vinden en te vergelijken om belangrijke zaken zoals prijs, beoordeling en levertijd. Van sommige producten hebben we wel 20 aanbieders weten op te sporen!

Vergelijk op prijs, beoordeling en levertijd

Prijzen kunnen enorm verschillen per aanbieder, dit kan oplopen tot honderden euro’s verschil. Maar ook de beoordeling is erg belangrijk. De beoordeling zegt wat over de kwaliteit van de (web)winkel. Hoe is de customer service, hoe gaan ze om met klanten en hoe is de ervaring van het bestellen geweest. De levertijd zegt wat over de gemiddelde levertijd van het product. De levertijd is wel een inschatting, Slimmevergelijker is niet verantwoordelijk voor de levering en we houden ons daarom niet aansprakelijk als de levertijd niet binnen de gestelde termijn blijkt te zijn.