Header afbeelding

Contact

Contact

Contact

Contact

Slimmevergelijker.nl is onderdeel van Compare Media Group B.V. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een e-mail. We horen graag van je!

Adres

Assiesplein 1A
8011 XD Zwolle
Nederland

Contactgegevens

Algemeen: info@slimmevergelijker.nl
KVK nummer: 77269403

 

De beste prijs vergelijken? Slimmevergelijker is jouw vergelijkingswebsite!

Slimmevergelijker is dé website voor prijsvergelijkingen. Zoeken naar de beste aanbieding was nog nooit zo eenvoudig. Slimmevergelijker doorzoekt iedere dag de websites van alle webshops, op zoek naar de beste deals voor jou!

adviseur

Tips: hoe kun je het beste vergelijken?

Goed prijs vergelijken doe je door deze tips te volgen:

  1. Wees flexibel door je op tijd te oriënteren. Een product kan bijvoorbeeld op een later moment veel goedkoper zijn dan op dit moment. Dit is met name afhankelijk van aanbiedingen. Is je product vaak in de aanbieding, maar nu even niet? Dan is het slimmer om een andere keer te boeken. Vergelijk meerdere websites en staar je niet blind. Slimmevergelijker.nl doet dit elke dag voor jou voor de beste deal.
  2. Zijn de feestdagen of belangrijke shopping momenten zoals Black Friday, Sinterklaas of Kerst dichtbij? Wacht op de goede aanbieding!
  3. Vergelijk naast prijs ook de beoordelingen en reviews van gebruikers van de webshop. Let me name op een goede klantenservice en retourbeleid.
  4. Vergelijk de levertijd van de webwinkel om te kijken wanneer jij je product op zijn vroegst in huis kan hebben!
  5. Check of de webwinkel een of meerdere keurmerken heeft. Belangrijke keurmerken zijn de Thuiswinkel waarborg en Webshop Keurmerk. 
  6. Boek met je creditcard. Zo ben je altijd verzekerd mocht de organisatie failliet gaan.

Hoe weet ik of ik de beste aanbieding heb?

Als je veel prijzen vergelijkt dan weet je al snel wanneer je goed zit. Slimmevergelijker maakt dit gemakkelijk voor je door alle aanbieders van een product te verzamelen. Super handig! Op deze manier kan je eenvoudig zien wat de goedkoopste aanbieder van het product is. Daarnaast vergelijken we de levertijd voor jou, zodat jij de beste deal als snelste in huis hebt!