Header afbeelding

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Slimmevergelijker besteedt de grootste zorg aan de correctheid van haar website. Echter, waar mensen werken kunnen fouten worden gemaakt. Eventuele typ- en drukfouten kunnen we daarom niet altijd voorkomen. Slimmevergelijker is niet gebonden aan deze fouten. Het is tevens mogelijk dat een website van derden fouten bevat. Ook hier is Slimmevergelijker niet aansprakelijk voor. Prijzen op websites van derden kunnen snel veranderen, Slimmevergelijker tracht deze prijzen zo actueel mogelijk te houden. Soms is dit echter niet mogelijk omdat we maar 1x per dag de actuele prijzen ontvangen. Slimmevergelijker is niet aansprakelijk voor de prijsverschillen tussen onze website en de websites van derden.

Copyright 

Het logo van Slimmevergelijker is een beschermd beeldmerk. Elk gebruik hiervan is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Slimmevergelijker. Ook het kopiëren van de foto’s en teksten die gebruikt worden op de website is verboden.

Gebruik reacties via social media

Slimmevergelijker behoudt zich het recht te allen tijde reacties op posts te verwijderen, ook zonder opgaaf van reden. Algemeen onaanvaardbare geachte reacties worden altijd verwijderd.

Verzending

Slimmevergelijker is niet aansprakelijk voor de levertijden en/of bezorgkosten van derden. Wanneer je online een product bestelt  moet het product binnen 30 dagen geleverd worden. Tenzij je een andere levertijd hebt afgesproken. De wet biedt je bedenktijd. Je mag de koop zonder reden binnen 14 dagen ontbinden en terugsturen. Je krijgt het geld dan binnen 14 dagen terug.